Також дивіться новини на facebook.com

На Рівненщині вилучено лікеро-горілчані вироби невідомого походження

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Рівненської області, в рамках проведення операції «Акциз-2016», у взаємодії з працівниками патрульної поліції Рівного попередили незаконне транспортування партії ЛГВ невідомого походження.
Так, поблизу села Федорівка, Гощанського району на автомобільній трасі Київ-Чоп, працівниками патрульної поліції Рівного було зупинено транспортний засіб марки «Мерседес-Спринтер, водій якого не мав жодних документів.
20-річний киянин повідомив охоронцям порядку, які проводили поверхневу перевірку автомобіля, що перевозить ящики з горілкою у м.Київ.
Транспортний засіб разом з ТМЦ транспортовано в Головне управління ДФС у Рівненській області, де в ході проведеного співробітниками податкової міліції детального огляду було виявлено та вилучено: 100 біг-бегів ємністю по 10 літрів кожний повністю заповнених рідиною з характерним запахом спирту.
Орієнтована вартість вилучених підакцизних товарів становить 360 тис. грн., в т.ч.: ЛГВ в кількості 1000 літрів (100 дал.) - 110 тис. грн., автомобіль «Mersedes Sprinter» - 250 тис. грн.
Проводиться збір та оформлення матеріалів для прийняття рішення згідно вимог чинного законодавства.