Також дивіться новини на facebook.com

№ 22 від 18 січня 2013 року "Про районну цільову програму підвищення безпеки дорожнього руху на період до 2016 року"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 

18 січня  2013  року                                                                                      № 22

 Про районну цільову програму підвищення безпеки дорожнього руху на період до 2016 року

 

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про дорожній рух», розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 року № 140-к «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2015 року», на виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 17.12.2012  № 740 «Про обласну цільову програму підвищення безпеки дорожнього руху на період до 2016 року» та з метою запобігання дорожньому травматизму, вжиття додаткових заходів щодо усунення причин та умов, які призводять до аварійності на дорогах, підвищення рівня безпеки дорожнього руху, поліпшення експлуатаційного стану доріг, вулиць, захисту життя і здоров’я громадян:

1.Схвалити районну цільову програму підвищення безпеки дорожнього руху на період до 2016 року (далі - Програма) згідно з додатком.

2.Відділу інфраструктури та цивільного захисту населення районної державної адміністрації подати Програму на затвердження районній раді в установленому порядку.

3.Фінансовому управлінню районної державної адміністрації щороку в районному бюджеті передбачати необхідні кошти для реалізації заходів Програми  в межах наявних фінансових ресурсів.

4.Рекомендувати виконавчому комітету Сарненської міської ради розробити відповідну Програму та забезпечити її виконання.

5.Виконавцям про хід виконання Програми інформувати відділ інфраструктури та цивільного захисту населення районної державної адміністрації  щопівроку до 10 числа, що настає за звітним періодом.

6.Відділу інфраструктури та цивільного захисту населення районної державної адміністрації:

6.1. Копію Програми до 20.01.2013 подати головному управлінню промисловості і розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

6.2. Узагальнену інформацію про хід виконання Програми  подавати обласній державній адміністрації щопівроку до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації  О.Хомича.

Додається (Районна цільова програма підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2016 року)

Голова адміністрації                                                                                 А.Остапчук