Також дивіться новини на facebook.com

На Сарненщині привітали енергетиків із професійним святом

Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика.
Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Це, у свою чергу, підкреслює важливість продуманої і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства.

Відтак, колектив Сарненського РЕМу сьогодні привітали з професійним святом голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан та Сарненський міський голова Руслан Серпенінов.

«Сьогодні, коли ми живемо в епоху новітніх цифрових технологій, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, оскільки, від неї залежить тепло й комфорт у наших оселях, стабільне функціонування підприємств, установ, організацій усіх найважливіших сфер нашої держави.», - зазначив у вітальному слові голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан.

Керівники району та міста нагородили енергетиків за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичної безпеки Сарненського району почесними грамотами Сарненської РДА та Сарненської міської ради.