Також дивіться новини на facebook.com

«Залишайся в безпеці»: чат-бот з протидії торгівлі людьми

Чат-Бот «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ» - інформаційний ресурс для тих, хто знаходиться в пошуках роботи, навчання, подорожей, нових знайомств, в тому числі віртуальних. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми ти зможеш вчасно її розпізнати та залишитися в безпеці. 
@stay_in_safe_ua
Тут можна швидко знайти основну інформацію щоб попередити потрапляння в тенета торгівців людьми, а так само інформацію про можливості надання допомоги тим, хто зазнав цього злочину. На жаль, постраждалі не завжди готові самостійно усвідомити те, що з ними трапилось, і є торгівлею людьми, а вони потребують допомоги, яка гарантована державою. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми Ви зможете вчасно її розпізнати та залишитись в безпеці або вчасно допомогти надання допомоги тим, хто цього потребує.
Посилання на посібник - https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/502473
Посилання на чат-бот - https://t.me/stay_in_safe_ua_bot 
Будьте обізнаними щодо проблеми торгівлі людьми та ЗАЛИШАЙТЕСЬ В БЕЗПЕЦІ!
Інформаційний чат бот створено в рамках реалізації проекту Координатора проектів ОБСЕ в Україні «Поширення національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні» спільно з Міністерством соціальної політики України та за підтримки Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України