Також дивіться новини на facebook.com

№ 161 від 13 травня 2013 року "Про створення робочої групи по обстеженню стану внутрішньогосподарських меліоративних систем на території району"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

13 травня  2013  року                                                                                          № 161

Про створення робочої групи по обстеженню стану внутрішньогосподарських меліоративних систем на території району

 

 

 

 

 

Керуючись ст.25, 28, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст.15, 27 Закону України «Про меліорацію земель», ст.76, 78 Водного Кодексу України та з метою попередження надзвичайних ситуацій, захисту житлових будинків, господарських будівель, присадибних ділянок в населених пунктах від підтоплень повеневими, талими, дощовими, ґрунтовими водами:

1.Затвердити склад робочої групи по обстеженню стану внутрішньогосподарських меліоративних систем на території району (далі-районна робоча група), згідно з додатком.

2.   Рекомендувати міському, селищним, сільським головам:

2.1. Утворити відповідні робочі групи та організувати їх роботу.

2.2. Провести інвентаризацію внутрішньогосподарських меліоративних систем в населених пунктах на підвідомчих територіях, зокрема діючих та недіючих водовідвідних та меліоративних каналів, гідротехнічних споруд,  перевірити їх стан.

2.3. По результатах роботи скласти акти, схеми меліоративних каналів та до 01.06.2013 надати районній робочій групі пропозиції щодо відновлення внутрішньогосподарської меліоративної системи, а також будівництва нової сітки каналів, водозахисних дамб, гідротехнічних споруд.

3.   Голові районної робочої групи до 15.06.2013 узагальнити інформацію та подати на розгляд голові райдержадміністрації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації  О.Хомича.

 

Голова  адміністрації                                                                                 А.Остапчук