Також дивіться новини на facebook.com

№ 340 від 16 жовтня 2013 року "Про затвердження складів організаційного комітету та журі ІХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих»"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
16 жовтня 2013 року                                                                          № 340
 

Про затвердження складів організаційного

комітету та журі ІХ районного фестивалю

творчої молоді «Мистецтво молодих»

 

Керуючись ст.39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 11.10.2013 № 332 «Про проведення IХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих» зареєстрованого в Сарненському районному управлінні юстиції від 15.10.2013 за № 11/245 та з метою забезпечення підготовки, проведення та оцінювання IХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих»:

         1. Затвердити організаційний комітет по підготовці та проведенню                IХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих», у складі згідно з додатком 1.

2. Затвердити склад журі IХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих», згідно з додатком 2.

3. Відділу у справах молоді і спорту Сарненської райдержадміністрації провести роботу по оформленню необхідної документації відповідно до чинного законодавства для підведення підсумків IХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих».

4. Відділу фінансово – господарського забезпечення апарату Сарненської районної державної адміністрації на підставі отриманих підтверджуючих документів провести оплату витрат на проведення IХ районного фестивалю творчої молоді «Мистецтво молодих».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Сарненської районної державної адміністрації Т.Сухареву.

 
 

Голова Сарненської районної

державної адміністрації                                                                    А.Остапчук