Також дивіться новини на facebook.com

№ 40 від 30 січня 2015 року "Про внесення змін до розпорядження голови райдержадміністрації від 17 січня 2015 року № 12 «Про проведення у 2015 році щорічної оцінки виконання державними службовцями райдержадміністрації покладених на них обов'язкі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 30 січня 2015 року                                                                                    № 40
 
Про внесення змін до розпорядження
голови райдержадміністрації від
17 січня 2015 року № 12

«Про проведення у 2015 році щорічної

оцінки виконання державними
службовцями райдержадміністрації
покладених на них обов'язків і завдань»
     
 
 

 У зв’язку із звільненням 28 січня 2015 року начальника служби у правах дітей районної державної адміністрації Шевчук О.М. внести зміни до розпорядження голови райдержадміністрації від 17 січня 2015 року № 12 «Про проведення у 2015 році щорічної  оцінки виконання державними  службовцями райдержадміністрації  покладених на них обов'язків і завдань», а саме:

 

1. Виключити із списку державних службовців районної державної адміністрації оцінку яких проводить Яковчук Я.В.,  перший заступник голови районної державної адміністрації – Шевчук О.М.

 

2. Включити до списку державних службовців районної державної адміністрації оцінку яких проводить Яковчук Я.В.,  перший заступник голови районної державної адміністрації:

Гаврилюка Р.Б. – головного спеціаліста служби у справах дітей районної державної адміністрації;

Дехтяр Л.М. – головного спеціаліста служби у справах дітей районної державної адміністрації;

Ямнюк С.В. – завідувача сектору з питань усиновлення, опіки та піклування служби у справах дітей районної державної адміністрації;

Белаш С.М. – головного спеціаліста сектору з питань усиновлення, опіки та піклування служби у справах дітей районної державної адміністрації.

 

3. Оцінку виконання працівниками служби у справах дітей районної державної адміністрації покладених на них обов'язків і завдань за підсумками 2014 року провести з 17 лютого 2015 року.

 
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Стельмаха В.М.
 
        
 
 
 

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                           Я.Яковчук