Також дивіться новини на facebook.com

ДЮСШ в районі

         Одним із пріоритетів розвитку галузі фізичної культури і спорту є дитячо-юнацькі спортивні школи. В Сарненському районі функціонують двідитячо-юнацькі спортивні школи: ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації та комплексна ДЮСШ “Колос” ВФСТ «Колос» АПК України, які з кожним роком розширюють структуру спортивно-масової роботи.

         ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації працює з 1978 року, незмінним директором якої є – Царков Володимир Михайлович. Станом на 01 січня 2015 року секції ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації відвідують 802 дітей, з якими займається 30 тренерів-викладачів. В ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації відкриті відділення з баскетболу, дзюдо, боротьби вільної і греко-римської, легкої атлетики, боксу та стрільби з лука  в 15 населених пунктах району.

Комплексна ДЮСШ «Колос» працює з 1993 року, директором якої є – Пістоль Василь Вікторович. Станом 01 січня 2015 року секції комплексної ДЮСШ «Колос» відвідує 1190 дітей, з якими займається 37 тренерів-викладачів. В ДЮСШ «Колос» функціонують відділення з футболу, волейболу, важкої атлетики, настільного тенісу та гирьового спорту у 17  населених пунктах району.

Отож, в 2014-2015 навчальному році у двох ДЮСШ займається 1992 дитини, що становить 12,8 відсотків охоплення учнів заняттями в ДЮСШ.