Також дивіться новини на facebook.com

Технологічна картка

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА

адміністративної послуги з внесення до Державного земельного кадастру відомостей про обмеження у використанні земель, встановлені законами та прийнятими відповідно до них нормативно-правовими актами

№ з/п

Етапи послуги

Відповідальна посадова особа і структурний підрозділ

Дія (В, У, П, З)

Термін виконання (днів)

1.

Реєстрація  заяви (запиту) суб’єкта звернення. Перевіряє: 1) повноваження особи, що звернулася за  адміністративною послугою; 2) наявність повного пакета документів, необхідних для державної реєстрації земельної ділянки. Вносить до Державного земельного кадастру такі дані: 1) реєстраційний номер заяви; 2) дата реєстрації заяви; 3) відомості про особу, яка звернулася із заявою.

Адміністратор ЦНАП
В

Протягом 1 робочого дня (Заяви реєструються в день їх надходження в порядку черговості)

2.

Державна реєстрація обмежень у використанні земель. Виконує:- перевірку електронного документу та за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру вносить відомості, які містить електронний документ, до Державного земельного кадастру; - надання за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру відомості відповідним органам державної влади, органам місцевого самоврядування; - оприлюднення інформацію про внесення відомостей до Державного земельного кадастру та відповідні відомості про об’єкти Державного земельного кадастру згідно з вимогами Порядку ведення Державного земельного кадастру;- формує витяг з Державного земельного кадастру для підтвердження державної реєстрації обмежень у використанні земельної ділянки; - приймає рішення про відмову у державній реєстрації обмежень у використанні земельної ділянки відповідно до вимог  Порядку ведення Державного земельного кадастру.

Державний кадастровий реєстратор
В

Протягом 13 робочих днів (з дня реєстрації заяви про надання послуги)

3.

Видача витягу з Державного земельного кадастру. Підписує витяг та засвідчує свій підпис власною печаткою.

Адміністратор ЦНАП

В 3

З 14 робочого дня (витяг надається в день звернення  заявника)

Загальна кількість днів надання послуги –

14 робочих днів

Загальна кількість днів надання послуги (передбачена законодавством) –

14 робочих днів

 

Умовні позначення: В – виконує; У – бере участь; П – погоджує; З – затверджує.