Також дивіться новини на facebook.com

№ 105 від 23 березня 2015 року "Про внесення змін до районної програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

23 березня 2015 року                                                                                         № 105

 
 
Про внесення змін до районної програми

організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2015 рік

 
 
 

На підставі Основ законодавства України про охорону здоров’я, керуючись статтями 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою забезпечення доступності гарантованих обсягів життєво необхідних лікарських засобів для збереження життя і здоров’я найбільш вразливих груп населення, поліпшення демографічної ситуації, підвищення якості та ефективності медико-санітарної допомоги:

 

1. Схвалити зміни до районної програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2015 рік, схваленої розпорядженням голови районної державної адміністрації від 21.01.2015 № 18 та затвердженої рішенням районної ради від 22 січня 2015 року № 1097, а саме:

1.1. Розділ «Фінансове забезпечення» викласти в такій редакції: «Фінансування районної Програми здійснюватиметься відповідно до законодавства за рахунок коштів районного бюджету, а також інших джерел, не заборонених чинним законодавством, шляхом відшкодування вартості відпущених аптечними закладами лікарських препаратів за рецептами лікарів.

Орієнтовний обсяг фінансування становить 440,4 тис.грн. в рік»;

1.2. Затвердити заходи з виконання Програми, згідно з додатком 1;

1.3. Викласти у новій редакції додаток 2 «Розрахункова потреба у коштах для окремих груп населення та за певними категоріями захворювань, які не мають пільгового медикаментозного забезпечення по ЧАЕС у Сарненському районі».

2. Відділу охорони здоров’я райдержадміністрації подати зміни до Програми на затвердження районній раді в установленому порядку.

3. Розпорядження голови районної державної адміністрації від 16 лютого 2015 року №53 «Про внесення змін до районної програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2015 рік» визнати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Яковчука Я.В.

 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                      Я.Яковчук