Також дивіться новини на facebook.com

№ 123 від 01 квітня 2015 року "Про відзначення Почесними подяками районної державної адміністрації "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

01 квітня 2015 року                                                                                       №123

 
Про відзначення   Почесними
подяками районної державної
адміністрації
  

Керуючись розпорядженням голови Сарненської райдержадміністрації від 15.09.2006 №402 «Про затвердження Положення про Почесну грамоту районної державної адміністрації», зареєстрованим в Сарненському районному управлінні юстиції 26.09.2006 за №5/145:

 

Відзначити   Почесними подяками районної державної адміністрації з нагоди виходу на заслужений відпочинок:

1. Аврамчук Любов Володимирівну – голову районної організації товариства Червоного Хреста України за багаторічну і сумлінну працю на посаді керівника районної організації товариства Червоного Хреста України та надання медико-соціальної підтримки незахищеним верствам населення Сарненщини.

2. Войнеловича Олександра Івановича – начальника Сарненського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Рівненській області за багаторічну і сумлінну працю на посаді начальника Сарненського міжрайонного управління Головного управління Держсанепідемслужби у Рівненській області та значний особистий внесок у забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення району.

3. Гоч Марію Іванівну     –   Степанського селищного голову за багаторічну і сумлінну працю на посаді керівника Степанської територіальної громади та особистий вклад у розвиток місцевого самоврядування на Сарненщині.

4.  Запухляка Ігоря Михайловича – начальника управління ветеринарної медицини у Сарненському районі за багаторічну сумлінну працю на посаді начальника управління ветеринарної медицини та зразкове виконання функціональних обов’язків при здійсненні державного ветеринарно-санітарного контролю.

5.   Кузьмич Віру Миколаївну –   Великовербченського сільського голову за багаторічну і сумлінну працю на посаді керівника Великовербченської територіальної громади та особистий вклад у розвиток місцевого самоврядування на Сарненщині.

6.  Савчик Галину Володимирівну  –  Тутовицького сільського голову за багаторічну і сумлінну працю на посаді керівника Тутовицької територіальної громади та особистий вклад у розвиток місцевого самоврядування на Сарненщині.

7. Шеремета Миколу Петровича   – начальника управління агропромислового розвитку Сарненської райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю на посаді начальника управління агропромислового розвитку та вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва Сарненського району.

 
 
 
 
 
 Виконуючий обов’язки

 голови адміністрації                                                                           Я.Яковчук