Також дивіться новини на facebook.com

№ 125 від 02 квітня 2015 року "Про постійно діючу робочу групу з перевірки діяльності та припинення роботи нелегальних перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів наприміських автобусних маршрутах загального користування"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
02 квітня 2015 року                                                             № 125
 
Про постійно діючу робочу групу з перевірки
діяльності та припинення роботи нелегальних
перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів
наприміських автобусних
маршрутах загального користування
 
 
 

Керуючись статтями 16, 13, 37 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт»,з метою забезпечення належного рівня транспортного забезпечення, захисту прав суб’єктів господарювання, які на законних підставах здійснюють перевезення пасажирів автомобільним транспортом, усунення з ринку перевезень нелегальних перевізників, забезпечення надходжень до державного і місцевого бюджету, соціальних фондів та координації питань державних органів контролю:

1. Утворити постійно діючу робочу групу з перевірки діяльності та припинення роботи нелегальних перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування у Сарненському районі у складі, згідно з додатком.

2. Робочій групі:

2.1 Розробити в термін до 01.06.2015 заходи щодо здійснення перевірок по виявленню нелегальних перевізників та вжиття заходів реагування, відповідно до наданих повноважень.

2.2 Інформувати населення щодо проведеної роботи та ризиків громадян, які користуються транспортними послугами нелегальних перевізників.

2.3 Щокварталу до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, сектору інфраструктури та цивільного захисту населення райдержадміністраціїінформувати голову райдержадміністрації про результати діяльності робочої групи.

3.                Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Серпенінова Р.П.

 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                                    Я.Яковчук