Також дивіться новини на facebook.com

№ 228 від 17 червня 2015 року "Про соціальне забезпечення громадян України, які прибули на тимчасове перебування до Сарненського району з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 
17 червня 2015 року                                                                                  № 228
 
Про соціальне забезпечення громадян
України, які прибули на тимчасове
перебування до Сарненського району
з тимчасово окупованої території та районів
проведення антитерористичної операції        
 

         Відповідно до статей 2, 13, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» з метою соціального забезпечення громадян України, які прибули на тимчасове перебування до Сарненського району з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції :

   

1.                Селищним, сільським головам рекомендувати:

 

                        Посилити роботу мобільних груп щодо соціального забезпечення громадян України, які прибули на тимчасове перебування до Сарненського району з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

 

                        Забезпечити виконання норм постанови Кабінету Міністрів України від 04 березня 2015 року № 79 «Деякі питання оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення анти терористичної операції» у повному обсязі.

 

                        Постійно проводити перевірки наявності проживання усіх родин на територіях сільських та селищних радах, а у разі вибуття переміщених осіб інформувати в письмовій формі як управління праці, так і районний відділ управління Державної Міграційної Служби у Рівненській області .

            2. Управлінню праці та соціального захисту населення Сарненської райдержадаміністації забезпечити внесення інформації, наданої районним відділом управління Державної Міграційної Служби у Рівненській області, до Єдиної інформаційної бази даних про взяття на облік осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення анти терористичної операції, та у разі наявності підстав приймати рішення про зняття вищезазначених осіб з обліку.

     3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно з розподілом функціональних обов’язків.

   
 
 
Голова адміністрації                                                            Я.Яковчук