Також дивіться новини на facebook.com

Рішення № 660 від 14 липня 2015 року "Про надання пільги по сплаті земельного податку"

Р І Ш Е Н Н Я
 

від 14 липня 2015 року                                                              № 660

 
Про надання пільги по
сплаті земельного податку
 

    Заслухавши інформацію сільського голови Гега Г.С. про необхідність надання пільги по сплаті земельного податку закладам комунальної та державної власності, керуючись п.24 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Стрільська сільська рада

 

в и р і ш и л а:

 

1.Відповідно до ст.284.1 Податкового кодексу України звільнити від сплати земельного податку заклади комунальної та державної власності на території Стрільської сільської ради:

   - загальноосвітні школи
   - дитячий садочок
   - заклади культури
   - приміщення сільської ради
   - заклади охорони здоров’я
   - сільський стадіон

   - дослідні господарства науково-дослідних установ і навчальних закладів сільськогосподарського профілю та професійно-технічних училищ

   - заклади державної власності, які утримуються за рахунок коштів державного або місцевого бюджетів.

2.Відповідно до ст.283.1.6 Податкового кодексу України звільнити від сплати земельного податку земельні ділянки сільських кладовищ.

3.Відповідно до ст.283.1.8 Податкового кодексу України звільнити від сплати земельного податку земельні ділянки надані для забезпечення діяльності релігійних організацій, статути яких зареєстровано у встановленому законом порядку.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань сільського господарства, розвитку індивідуальних підсобних господарств, фермерства та земельної реформи.

Сільський голова:                                                  Г.С.Гега.