Також дивіться новини на facebook.com

Готуємось до відзначення 24-ї річниці Дня Незалежності України

     Вже через місяць, 24 серпня відзначатимемо головне державне свято – День Незалежності. Цей день передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши серйозні випробування, створила свою незалежну державу. Поступово країна стала частиною європейської спільноти й рівноправним членом міжнародних організацій. 
     Події на Сході України стали яскравим прикладом того, що українці готові віддати життя і здоров’я за незалежність та цілісність своєї Батьківщини. Тож відзначення Дня Незалежності – вимога часу та обов’язок кожного громадянина України.
     Цьогоріч заходи щодо відзначення Дня Незалежності матимуть за мету консолідацію українського суспільства навколо ідеї захисту та зміцнення державності, гідне вшанування подвигу борців за свободу та незалежність України, а також громадян, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією, утвердження у громадян почуття патріотизму та гордості за свою Вітчизну.
     Звертаюся до жителів Сарненщини проявити активність та небайдужість в плані підготовки та відзначення цього свята. Зокрема, прошу всіх причетних провести роботу щодо забезпечення благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань. Традиційно до цього дня організувати акції милосердя, добродійні справи допомоги та підтримки тих, хто цього потребує, поповнивши таким чином своєрідну скарбничку «добрих справ». 
     Також хотілося б почути думку громади з приводу проведення заходів 24 серпня ц. р. Ваші пропозиції та поради щодо відзначення 24-ї річниці Дня Незалежності України чекаємо за телефоном 2-24-66 та за електронною адресою srdapressa@ukr.net. 
     Запрошую всіх спільними зусиллями організувати відзначення чергової річниці незалежності нашої держави.

Голова райдержадміністрації
Ярослав Яковчук.