Також дивіться новини на facebook.com

№ 289 від 17 серпня 2015 року "Про програму розвитку малого і середнього підприємництва у Сарненському районі на 2015 - 2017 роки"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
                                                                                                              

17 серпня  2015 року                                                                                      № 289

 
Про програму розвитку малого

і   середнього  підприємництва                                                                                                 у    Сарненському         районі

на  2015 - 2017 роки
 
 

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про адміністративні послуги», «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», Указу Президента України від 12 січня                2015 року №5/2015 «Про Стратегію сталого розвитку «Україна-2020», постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 385 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 14 липня.2015 року №367 «Про програму розвитку малого і середнього підприємництва у Рівненській області на 2015-2017 роки», з метою забезпечення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва та використання його потенціалу для вирішення соціально-економічних проблем району :

1. Схвалити програму розвитку малого і середнього підприємництва у Сарненському районі на 2015 -2017 роки (далі - Програма), що додається.

2. Відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації подати Програму на затвердження Сарненській районній раді в установленому порядку.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти на реалізацію заходів Програми у межах наявних фінансових ресурсів.

4. Структурним підрозділам райдержадміністрації, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, рекомендувати виконавчим комітетам місцевих рад:

1) забезпечити виконання заходів Програми;

2) щокварталу до 05 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформувати відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації про хід виконання заходів Програми.

5. Відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання заходів Програми подавати департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації щокварталу до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

6.Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 04.01.2013 №7 «Про програму розвитку малого і середнього підприємництва в Сарненському районі на 2013-2014 роки».

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника

голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                                     Я.Яковчук