Також дивіться новини на facebook.com

№ 331 від 21 вересня 2015 року "Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2015 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на тери"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

21 вересня 2015 року                                                                                   № 331   

 
 

Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2015 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим

бюджетам на фінансування

заходів соціально-економічної

компенсації ризику населення,

яке проживає на території зони

спостереження у Сарненському

районі
 

         Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2012 № 91 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження» (далі субвенція), із змінами внесеними Кабінетом Міністрів України від 28.04.2015 № 284 та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.09.2015 № 231 «Про затвердження Переліків об’єктів що фінансуються у 2015 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження»:

         1. Затвердити перелік об’єктів, що фінансуються у 2015 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів  соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження у Сарненському районі, згідно з додатками 1, 2.

         2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації врахувати даний перелік при внесенні змін до районного бюджету на 2015 рік.

 
 
 
 

         3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації згідно з розподілом функціональних повноважень.

 

Голова адміністрації                                                        Я.Яковчук