Також дивіться новини на facebook.com

№ 401 від 03 листопада 2015 року "Про участь у пілотному проекті щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
03 листопада 2015 року                                                             №401
 
Про участь у пілотному проекті
щодо впровадження процедури
електронних закупівель товарів
 

      Керуючись розпорядженням Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 №501-р «Про реалізацію пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів», на  виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 07.10.2015 № 578 «Про застосування системи електронних закупівель розпорядниками бюджетних коштів» та з метою забезпечення максимальної ефективності використання та економії бюджетних коштів, розширення добросовісної конкуренції, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівлі товарів:

1. Призначити координатором пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів в  Сарненській райдержадміністрації виконуючу обов’язки юридичного сектору апарату райдержадміністрації Ковтунович М.В.

         2. Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації:

         2.1  забезпечити застосування електронної системи ProZorro для закупівлі товарів, вартість яких не перевищує межі, встановлені частиною 1 статті 2 Закону України «Про здійснення державних закупівель».

        2.2 щомісяця до 10 числа наступного періоду забезпечити подання інформації про здійснення допорогових закупівель через систему електронних державних закупівель ProZorro відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації для узагальнення.

         3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 

Голова райдержадміністрації                                                           Я.Яковчук