Також дивіться новини на facebook.com

№ 423 від 24 листопада 2015 року "Про районну Програму розвитку та збереження архівних фондів Сарненського району "

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
 

24 листопада 2015 року                                                               № 423

 

Про районну Програму розвитку

та збереження архівних фондів                                                                  Сарненського району                                                                                                 на 2016-2018 роки

 

       З метою  належного функціонування Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради та відповідно до Положення «Про Трудовий архів Сарненського району Сарненської  районної ради», затвердженого рішенням Сарненської районної ради від 22 серпня 2014 року № 922:

       1. Схвалити районну Програму розвитку та збереження архівних фондів Сарненського району на 2016-2018 роки (далі-Програма) що додається.

      2.Директору Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради в установленому порядку подати її на затвердження районній раді.

      3.Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на відповідні роки передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів на виконання Програми.

      4. Рекомендувати сільським, селищним, міському головам в бюджетах місцевого самоврядування на відповідні роки передбачати субвенцію районному бюджету на утримання Трудового архіву Сарненського району Сарненської районної ради згідно укладених угод, відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 02.06.2014 № 864/5 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  за № 592/25369   05 червня 2014 року

      5. Контроль  за виконання розпорядження покласти на заступника  голови  райдержадміністрації, згідно розподілу обов’язків.
 
 

Голова адміністрації                                                                           Я. Яковчук