Також дивіться новини на facebook.com

№ 65 від 01 березня 2016 року "Про надання в постійне користування земельної ділянки"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
01 березня  2016 року                                                                                         № 65
 
Про надання в постійне користування
земельної ділянки

Розглянувши клопотання Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»,  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку, враховуючи рішення Стрільської сільської ради від 10.12.2015 № 52,  керуючись пунктом 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтями 17, 92, 122, 125, 126, 186 Земельного кодексу України,  Прикінцевими та перехідними  положеннями  Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», статтею 55 Закону України «Про землеустрій»:

1.                     Надати в постійне користування Українському державному підприємству поштового зв’язку «Укрпошта» земельну ділянку державної власності  площею 0,0300 гектара (кадастровий номер 5625487200:01:002:0035)  для будівництва та обслуговування будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку, яка обліковується за даним підприємством та розташована в с. Стрільськ  по вул. Богатирова, 11 на території Стрільської сільської ради Сарненського району Рівненської області.

2.                     Українському державному підприємству поштового зв’язку «Укрпошта»  оформити право постійного користування земельною  ділянкою у порядку, встановленому законодавством.

3.                     Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 

Голова адміністрації                                                                             Я.Яковчук