Також дивіться новини на facebook.com

№ 125 від 04 квітня 2016 року "Про організацію та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у 2016 році"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

 04 квітня 2016 року                                                                                           № 125

                     
                                                                                                                                           
Про організацію та проведення

в районі  призову громадян

України на строкову військову службу
до Збройних Сил України
та інших військових формувань у 2016 році                                
 
 

        На виконання Указу  Президента України  від 29 березня 2016 року               № 122/2016 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році”:

        1.  Провести з 05 травня по 30 червня та у жовтні – листопаді  2016 року призов і відправлення на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і  не мають права на звільнення або відстрочку  від призову на строкову військову службу.

 2. Затвердити основний та резервний склад районної призовної комісії, згідно додатку 1.

         3. Військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату підполковнику Луцишину П.Я. спільно з міським, селищними, сільськими головами, організувати і провести призов і відправку на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, громадян України чоловічої статі, які підлягають призову у 2016 році.

4. Відділам культури і туризму райдержадміністрації, у справах молоді та спорту райдержадміністрації організувати у трудових колективах підприємств, організацій, установ, де працюють і навчаються призовники, в сільських,  селищних радах, місті Сарни урочисті проводи їх на військову службу.

         5.  Міському, селищним та сільським головам, керівникам підприємств, організацій району забезпечити оповіщення і доставку призовників на призовну дільницю за повістками Сарненського районного військового комісаріату, відповідно до графіку засідань районної призовної комісії, згідно додатку 2.

            6. Рекомендувати селищним та сільським головам бути присутніми на засіданнях районної призовної комісії. 

                   7. З метою підвищення ефективності роботи районної призовної комісії, військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату підполковнику Луцишину П.Я. та головному лікарю комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради організувати проведення медичного освідчення призовників, які підлягають призову  на строкову військову службу у 2016 році лікарями спеціалістами  у складі, згідно додатку 3.

8. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій району на період призову і роботи районної призовної та медичної комісії з   05 квітня по 30 червня 2016 року, та з 02 вересня  по  29 листопада 2015 року виділити Сарненському районному військовому комісаріату  технічних  працівників, згідно додатку 4.

         9. Для забезпечення організованої відправки призовників з  Сарненського районного військового комісаріату на обласний збірний пункт, організації та проведення розшуку призовників, які ухиляються від призову, рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ району виділити автотранспорт, згідно додатку 5  за заявками військового комісара Сарненського районному військовому комісаріату.            

10. Рекомендувати голові правління ВАТ “Сарненське АТП-15640” розглянути можливість забезпечити безкоштовний проїзду призовникам, які викликаються на районну призовну комісію по повістках районного військового комісаріату.

11. Начальнику відділу охорони здоров’я районної державної адміністрації спільно з головним лікарем комунального закладу “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради:

         11.1. забезпечити районну призовну комісію лікарями-спеціалістами для медичного освідчення призовників;

11.2. забезпечити призовну дільницю необхідним медичним інструментарієм, майном, яке необхідно для медичного огляду громадян, згідно наказу Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402 “Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  17 листопада 2008 року за №1109/15800;

11.3. виділити в комунальному закладі ” Сарненська центральна районна лікарня ” Сарненської районної ради необхідну кількість ліжко-місць для стаціонарного обстеження хворих призовників, забезпечити повне і якісне медичне обстеження призовників у встановлені терміни;

         11.4. забезпечити проведення призовникам обов’язкового флюорографічного обстеження органів грудної клітини, електрокардіограми, аналізів крові, сечі, серологічного аналізу крові на антитіла до вірусу імунодефіциту, гепатиту “В”,”С” та інших необхідних обстежень;

         11.5. забезпечити своєчасну та в повному складі явку лікарів – спеціалістів медичної комісії на районну призовну дільницю, згідно графіку засідань районної медичної комісії, згідно додатку 6;

         11.6. забезпечити обов’язкове проведення контрольного медичного огляду на призовній дільниці військового комісаріату призовників лікарем – членом призовної комісії, в дні відправки їх на обласний збірний пункт згідно графіку відправок, затвердженого військовим комісаром, з метою виключення випадків повернення призовників з обласного збірного пункту за станом здоров’я.

12. Головному лікарю комунального закладу “Сарненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги”, з 04 квітня 2016 року та до кінця чергового призову громадян на строкову військову службу навесні 2016 року, направити секретаря районної призовної комісії Власюк Л.Г. в розпорядження військового комісара, а у разі її відсутності забезпечити виділення резервного секретаря із складу середнього медичного персоналу.

         13. Головному лікарю комунального закладу “Сарненської стоматологічної    поліклініки” забезпечити роботу стоматологічного кабінету згідно додатку 6.

14. Головному лікарю комунального закладу “Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка” Рівненської обласної ради забезпечити резервний склад лікаря-психіатра, згідно додатку 6 за згодою.

         15. Тимчасово виконуючому обов'язки начальника Сарненського ВП ГУ НП України в Рівненській області:

         15.1. забезпечити дотримання громадського порядку на території районного військового комісаріату в дні засідання районної призовної комісії та в дні відправки призовників на обласний збірний пункт;

15.2. організувати якісне та дієве проведення розшуку, затримання та доставку до районного військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

16. В ході проведення призову військовому комісару Сарненського районного військового комісаріату підполковнику Луцишину П.Я. не залишати без уваги жодного факту ухилення призовників від призову на строкову військову службу. Матеріали щодо призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу, після прийняття відповідного рішення районною призовною комісією, направляти в правоохоронні органи для притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства.  

          17. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 21 серпня 2015 року №299 “Про організацію та проведення  в районі чергового призову громадян України на строкову військову службу восени 2015 році ”                              

          18. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
Голова адміністрації                                                                                       Я. Яковчук 
 
 
 
 
 
 
 
 

                         Додаток 1                                                                                                         

до розпорядження голови                                          райдержадміністрації

04.04. 2016  № 125
Склад
районної призовної комісії
 
Стельмах Василь Мусійович

 керівник апарату райдержадміністрації

Члени комісії

Власюк Людмила Герасимівна
молодша медична сестра   КЗ “Сарненський районний ЦПМСД”, секретар комісії

Роєнко Віталій Володимирович

 заступник головного лікаря з лікувальної роботи  КЗ" Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

Жабчик Галина Володимирівна

методист відділу освіти райдержадміністрації

Мельник Наталія Михайлівна

психолог, головний спеціаліст відділення комплектування

Марковець Сергій Михайлович

тимчасово виконуючий обов'язки заступник начальника Сарненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області

Луцишин Петро Ярославович
 військовий комісар Сарненського районного військового комісаріату
 
Резервний склад районної призовної комісії
 
 
 

Члени комісії:

Дударик Юлія Геннадіївна

психолог Сарненської загальноосвітньої школи №2

Куришко Олена Павлівна

головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації

Шмигельська Євгенія Микатівна

секретар  комісії , медична сестра дитячої поліклініки КЗ «Сарненська ЦРЛ»

Матвійчук Тетяна Макарівна

 завідувач терапевтичного відділу КЗ "Сарненська ЦРЛ" Сарненської районної ради

Заплатін Дмитро Анатолійович

тимчасово виконуючий обов'язки заступник начальника Сарненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області

Сергійчук Віталій Анатолійович

 заступник військового комісара – начальник відділення комплектування Сарненського РВК

 

    Виконуюча обов'язки

    керівника апарату адміністрації                                                            А. Ностер

 
 
                                                                                          Додаток 2
                                        до  розпорядження голови
                                        райдержадміністрації         
                                        04 квітня 2016 року № 125
                                   Графік
засідань районної призовної комісії
№ п/п    Дата засідання    Час роботи комісії    Примітка
1.        05.05.16    10.00-13.00    
2.        06.05.16    10.00-13.00    
3.        10.05.16    10.00-13.00    
4.        12.05.16    10.00-13.00    
5.        17.05.16    10.00-13.00    
6.        19.05.16    10.00-13.00    
7.        24.05.16    10.00-13.00    
8.        26.05.16    10.00-13.00    
9.        31.05.16    10.00-13.00    
10.        02.06.16    10.00-13.00    
11.        07.06.16    10.00-13.00    
12.        09.06.16    10.00-13.00    
13.        14.06.16    10.00-13.00    
14.        16.06.16    10.00-13.00    
15.        21.06.16    10.00-13.00    
16.        23.06.16    10.00-13.00    
17.        27.06.16    10.00-13.00    
18.        30.06.16    10.00-13.00    

 
Виконуюча обов’язки
керівника апарату адміністрації                                                                А. Ностер
                                                                                                                        

                                                                         
           

 

                                                                                                       Додаток 3

                                       до розпорядження голови

                                              райдержадміністрації         

                                          04.04.2016  2016  № 125       

 
СКЛАД

лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Албанська A.A.
- психіатр;
Бескровний С.А.
- травматолог;
Дубенчук І.Р.
- невропатолог;
Іванюк Р.І.
- отоларинголог;
Ковальчук Л.М.
- дерматолог;
Бунечко Г.П.
- стоматолог;
Пограничний О.Д.
- хірург;
Прокопчук Г.В.
- офтальмолог;
Супрунець Т.В.
- терапевт.

            Резервний склад лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

Бортнік Н.В., Соколовська О.В.

- офтальмолог;

Добринський А.Д., Бредун В.О.

- травматолог;
Шевня П.Г.
- стоматолог;

Лікар ОПЛ с. Орлівка за згодою

- психіатр;
Духніч Н.Б.
- дерматолог;
Іванчук Н.І.
- отоларинголог;

Опалько В.В., Романюк Р.Я.

- хірург;

Сацик С.Г., Мосійчук С.В.

- невропатолог;

Соколовський В.М., Матвійчук Т.М.

- терапевт.
 
 

       Виконуюча обов'язки

       керівника апарату адміністрації                                                            А. Ностер

 
 
 
 
 
 

Додаток 4

                                       до розпорядження голови

                                              райдержадміністрації         

                                                    04.04.2016   №125
 
Графік

виділення технічних працівників на призовну дільницю Сарненського районного військового комісаріату

№ з/п

Підприємство, організація, установа, що виділяє працівників

Кількість техпрацівників

Дата
1.

Сарненське вище професійне училище №22

2
3 12.04-по 19.04;  3 01.09- по 12.09
2.

Сарненський державний професійно-технічний навчальний заклад “Сарненський професійний аграрний ліцей”

2
3 19.04-по 28.04;
3 15.09-по 26.09
3.

Сарненський педагогічний коледж Рівненського державного гуманітарного університету

2
3 04.05-по 13.05;
3 29.09 - по 10.10
4.

Сарненська центральна районна бібліотека

2
3 14.05-по 25.05;
3 13.10-по 24.10
 
 
 

    Виконуюча обов'язки

    керівника апарату адміністрації                                                            А. Ностер


                                                                                                                        Додаток 5

                                       до розпорядження голови

                                              райдержадміністрації         

                                                   04.04. 2016  № 125

 

Перелік підприємств та організацій, яким пропонується виділити автотранспорт для перевезення призовників на обласний збірний пункт (с.Здовбиця Здолбунівського району) та організації розшуку призовників

1.    Державне підприємство "Сарненське лісове господарство".

2.     Відділ освіти Сарненської районної державної адміністрації.

3.     Державне підприємство "Клесівське лісове господарство".

4.     Сарненський  державний професійно-технічний заклад “Сарненський професійний аграрний ліцей”.

5.     ВАТ "Сарненське АТП-15640".

6.     Комунальний заклад "Сарненська центральна районна лікарня" Сарненської районної ради.

7.      Приватний перевізник Сінкевич О.О.

8.      Приватний перевізник Копищик Л.Д.

9.      Приватний перевізник Дубіна А.І.

10. Приватний перевізник Пупко В.М.

11. Приватний         перевізник Соломка С.В.

12. Приватний         перевізник Бігун І.І.
 
 
 

    Виконуюча обов'язки

    керівника апарату адміністрації                                                            А. Ностер

                                                                                                                                                
 
 
 
 
 
 

Додаток 6

                                       до розпорядження голови

                                              райдержадміністрації         

                                                   04.04. 2016  № 125

 
                                         Графік
засідань районної медичної комісії
 
 
№ з/п
Дата засідання
Години засідання

Призовники яких сільських, селищних рад, міської ради викликаються на районну призовну комісію

Кількість

1.     

05.04.16
9.00-16.00

місто Сарни, Тутовицька с/р

50

2.     

06.04.16
9.00-16.00
місто Сарни, Степанська с/р
50

3.     

07.04.16
9.00-16.00
місто Сарни, Вирівська с/р
50

4.     

12.04.16
9.00-16.00
Місто Сарни, Селищанська с/р
50

5.     

13.04.16
9.00-16.00
с/р Клесів, с/р Кузьмівка
50

6.     

14.04.16
9.00-16.00
с/р Карасин, с/р Карпилівка
50

7.     

18.04.16
9.00-16.00
с/р К.- Случанське, с/р Любиковичі
50

8.     

19.0416
9.00-16.00
с/р Люхча, с/р Стрільськ
50

9.     

21.04.16
9.00-16.00
с/р Немовичі, с/р Ремчиці
50

10.                        

25.04.16
9.00-16.00
с/р Степань, с/р Селище
50

11.                        

27.04.16
9.00-16.00
с/р Константинівка, с/р Тутовичі
50

12.                        

 05.05.16
9.00-16.00
с/р Тинне, с/р Чудель
50

13.                        

09.05.16
9.00-16.00
с/р Зносичі
50

14.                        

12.05.16
9.00-16.00

резервний день

50

15.                        

16.05.16
9.00-16.00

резервний день

50

16.                        

19.05.16
9.00-16.00

резервний день

50

17.                        

23.05.16
9.00-16.00

резервний день

50

18.                        

26.05.16
9.00-16.00

резервний день

50

19.                        

30.05.16
9.00-16.00

резервний день

50

20.                        

02.06.16
9.00-16.00

резервний день

50

21.                        

06.06.16
9.00-16.00

резервний день

50

22.                        

09.06.16
9.00-16.00

резервний день

50

23.                        

15.06.16
9.00-16.00

резервний день

50

24.                        

22.06.16
9.00-16.00

резервний день

50

25.                        

29.06.16
9.00-16.00

резервний день

50
 
 

    Виконуюча обов'язки

    керівника апарату адміністрації                                                            А. Ностер