Також дивіться новини на facebook.com

№ 145 від 22 квітня 2016 року "Про план заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року у Сарненському районі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
 
22 квітня  2016 року                                                                                     № 145  
 
Про план заходів з реалізації

Національної стратегії у сфері

прав людини на період до 2020 року

у Сарненському районі
  

    На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 23.11.2015 року № 1393-р «Про затвердження плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року», розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 21 березня 2016 року № 130 «Про план заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року у Рівненській області»:

     1. Затвердити план заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року у Сарненському районі (далі – план заходів) згідно з додатком.

     2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, виконавчим комітетам міської, селищних, сільських рад, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади:

1)   забезпечити виконання плану заходів;

2) інформувати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації про хід виконання плану заходів щокварталу, не пізніше 20 числа останнього місяця кварталу.

     3. Управлінню праці та соціального захисту  населення райдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання плану заходів подавати департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації щокварталу до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом.

     4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 

Голова  адміністрації                                                                                  Я. Яковчук