Також дивіться новини на facebook.com

№ 183 від 13 травня 2016 року "Про план заходів з реалізації Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року в Сарненському районі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 
13   травня  2016 року                                                                                    № 183  
 
Про план заходів з реалізації Державної
соціальної програми протидії торгівлі
людьми на період до 2020 року
в Сарненському районі
 

 На виконання постанови  Кабінету  Міністрів України від 24.02.2016    № 111 «Про затвердження Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року», розпорядження голови обласної державної адміністрації  від 11.04.2016  № 180   «Про  план  заходів  з  реалізації  Державної  соціальної  програми   протидії   торгівлі   людьми на період  до  2020 року в Рівненській області»:

1. Схвалити план заходів з реалізації Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року в Сарненському районі (далі – план заходів), що додається.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації подати план заходів на затвердження Сарненській районній раді в установленому порядку.

3. Структурним підрозділам райдержадміністрації, рекомендувати виконавчим комітетам міської, селищних, сільських рад, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади:

1)   забезпечити виконання плану заходів;

2) інформувати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації про хід виконання плану заходів щопівроку до 1 числа місяця, що настає за звітним періодом.

4. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації узагальнену інформацію про хід виконання плану заходів подавати департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації що півроку до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 

 Голова  адміністрації                                                                           Я. Яковчук