Також дивіться новини на facebook.com

№ 240 від 05 липня 2016 року "Про стан виконання завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у першому півріччі 2016 року Сарненською райдержадміністрацією"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 
05 липня 2016 року                                                                                 № 240
 
 
Про стан виконання завдань, визначених актами
та дорученнями Президента України, інших
актів законодавства у сфері державної кадрової
політики у першому півріччі 2016 року
Сарненською райдержадміністрацією
 
 

На підставі статей 2, 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», відповідно до Положення про роботу з кадрами в центральних і місцевих органах виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 вересня 1995 року № 747, з метою забезпечення виконання законів України, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрі України, інших нормативно-правових актів у сфері державної кадрової політики:

1. Інформацію про стан виконання завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у першому півріччі 2016 року Сарненською райдержадміністрацією взяти до відома.

2. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації:

2.1. Продовжити роботу, спрямовану на практичне виконання законів України, актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики, здійснення систематичного контролю за безумовним виконанням актів законодавства у цій сфері.

2.2. Забезпечити виконання плану проведення перевірок, передбачених Законом України «Про очищення влади», стосовно державних службовців в очолюваних структурних підрозділах у визначений термін.

2.3.  Забезпечити контроль за поданням у строк до 31 грудня 2016 року декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік державними службовцями, які не подали  їх з поважних причин до 01 квітня цього року.

2.4. Активізувати роботу,  щодо залучення державних службовців до участі в щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець».

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 25 грудня 2015 року № 497 «Про стан виконаннярайонною державною адміністрацією завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, інших актів законодавства у сфері державної кадрової політики у 2015 році».

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Стельмаха В.М.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                               Я.Яковчук