Також дивіться новини на facebook.com

№ 290 від 09 серпня 2016 року "Про виділення паливно-мастильних матеріалів з місцевого матеріально- технічного резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

09 серпня 2016 року                                                                       № 290

 

Про виділення паливно-мастильних

матеріалів з місцевого  матеріально-

технічного резерву для запобігання,

ліквідації наслідків надзвичайних

ситуацій техногенного та природного
характеру
 

Внаслідок несприятливих погодних умов (сухої та спекотної погоди)  04.08.2016 на території Кричильської сільської ради в с.Убереж, виникло загоряння сухої рослинності на землях сільськогосподарського призначення рослинності на площі 8 га.

За інформацією Кричильського сільського голови (лист  від 9 серпня    2016 року № 361)  залишковий обсяг резервного фонду місцевого бюджету відсутній, матеріально-технічні засоби об'єктового резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру відсутні.

З метою здійснення запобіжних заходів щодо попередження загрози виникнення надзвичайних ситуацій, ліквідації пожеж на торф'яниках  та  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій»:

           1. Виділити з місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Кричильській сільській раді  100 літрів дизельного палива.

           2. Рекомендувати Кричильському сільському голові до 26 серпня 2016 року подати до районної державної адміністрації звіт про використання виділених паливно-мастильних матеріалів.

3. Контроль за   виконанням   розпорядження   залишаю за собою.

 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                     І.Назарець