Також дивіться новини на facebook.com

№ 331 від 07 вересня 2016 року "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації

  

07 вересня  2016 року                                                                                           № 331
 

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 
 

Розглянувши клопотання Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється, керуючись статтями 17, 20, 123, Земельного кодексу України, статтею 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтею 24 Закону України "Про регулювання містобудівної документації:

        

1. Дати дозвіл Сарненському РВ УМВС в Рівненській області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється загальною площею 0,3200 га, кадастровий номер 5625410100:01:008:0151, яка перебуває у постійному користуванні Сарненського РВ УМВС України у Рівненській області та знаходиться в м.Сарни по вул. Демократична, 36  на території Сарненської міської ради із "для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування (для розміщення та експлуатації об’єктів РВ УМВС)" на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку".

2. Дати дозвіл Сарненському РВ УМВС в Рівненській області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення  якої змінюється загальною площею 0,2600 га, кадастровий номер 5625410100:01:030:0319, яка перебуває у постійному користуванні Сарненського РВ УМВС України у Рівненській області та знаходиться в м.Сарни по вул.Технічній,1 на території Сарненської міської ради із "для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування" на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку".

3. Дати дозвіл Сарненському РВ УМВС в Рівненській області на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється загальною площею 0,2220 га,кадастровий номер 5625410100:01:030:0159, яка перебуває у постійному користуванні Сарненського РВ УМВС України у Рівненській області та знаходиться в м.Сарни по вул.Технічна,1 на території Сарненської міської ради із "для обслуговування вартового приміщення " на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку".

4. Сарненському РВ УМВС у Рівненській області рекомендуємо розроблені і погоджені проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється подати на державну землевпорядну експертизу .

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Назарця І.П.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                          Я.Яковчук