Також дивіться новини на facebook.com

№ 435 від 25 листопада 2016 року "Про розвиток футболу в Сарненському районі"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 
25   листопада 2016 року                                                                                              №  435
 
Про розвиток футболу

в  Сарненському районі

                                                                           

На виконання Закону України “Про фізичну культуру і спорт”, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30.09.2013 № 525 «Про Програму розвитку футболу в Рівненській області на 2013-2016 роки» та з метою забезпечення розвитку футболу в Сарненському районі, пропаганди здорового способу життя серед населення, підвищення спортивної майстерності футболістів, рівня проведення змагань з цього виду спорту, досягнення високих результатів на обласних та всеукраїнських змаганнях, схвалено розпорядженням голови районної державної адміністрації від 22.10.2013 № 359 та затверджено рішенням сесії районної ради від 11.12.2013 № 754 Програму розвитку футболу в Сарненському районі на 2013-2016 роки.

Наймасовішими в районі є заходи з футболу.Цей найпопулярніший вид спорту охопив усі верстви населення. В районі побудована повноцінна піраміда розвитку футболу, вироблена система, починаючи від дитячого футболу та закінчуючи ветеранським.

В Сарненській комплексній ДЮСШ «Колос» функціонує відділення з футболу, в якому займається 650 учнів, з них 235 дівчат. Заняття проводять 18 тренерів у 10 населених пунктах району.

В Сарненському районі нараховується 28 футбольних колективів, які приймають участь у різноманітних турнірах.

З 2003 року в районі працює Сарненська районна федерація футболу.

В Сарненському районі функціонує один стадіон в м.Сарни та 32 футбольних поля в приналежності місцевих рад. Також є 2 футбольні майданчики із синтетичним покриттям, які знаходяться у м.Сарни та смт.Клесів.

 З метою забезпечення виконання Програми розвитку футболу в Сарненському районі на 2013-2016 роки:

1. Визнати футбол пріоритетним напрямком фізичної культури і спорту в Сарненському районі.

2. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, рекомендувати директорам Сарненського педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету, вищого професійного училища № 22, державного професійно-технічного навчального закладу «Сарненський професійний аграрний ліцей» активізувати позакласну роботу, забезпечивши, починаючи з січня 2017 року, у всіх навчальних закладах району функціонування гуртків і секцій з футболу.    

           3. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації забезпечити участь команд району в обласних змаганнях з футболу згідно календарного плану спортивно-масових заходів у 2017 році.

 4. Рекомендувати виконкомам міської, селищних та сільських рад забезпечити підготовку футбольних полів до чемпіонату району з футболу сезону 2017 року;

5. Рекомендувати виконавчим комітетам Кам’яне-Случанської та Кузьмівської сільських рад створити футбольні команди та забезпечити їх участь у чемпіонаті району з футболу сезону 2017 року.

6. Рекомендувати районній федерації футболу та районній організації Всеукраїнського фізкультурно–спортивного товариства “Колос” агропромислового комплексу України вжити заходів для забезпечення проведення на належному рівні чемпіонату району з футболу сезону 2017 року.

           7. Виконавцям про хід виконання розпорядження інформувати відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації до 20 квітня 2017 року.

           8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Н.Параницю.

          
 
 
Голова адміністрації                                                                               Я.Яковчук