Також дивіться новини на facebook.com

№ 460 від 02 грудня 2016 року "Про районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

02грудня 2016 року                                                                                     № 460

 
Про районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік

Керуючись статтями 22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  на підставі Основ законодавства України про охорону здоров’я, постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 №160 «Про затвердження Порядку забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 27.10.2014 №778 «Про затвердження переліку рідкісних (орфанних) захворювань», з метою забезпечення хворих лікарськими препаратами, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання.

 

1. Схвалити районну програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання на 2017 рік (далі – Програма), що додається.

2. Відділу охорони здоров’я райдержадміністрації:

2.1. Подати Програму на затвердження районній раді в установленному порядку;

2.2. Забезпечити виконання заходів Програми;

2.3. За необхідності подавати райдержадміністрації пропозиції щодо внесення змін і доповнень до Програми;

2.4. Інформацію про хід виконання Програми подавати районній державній адміністрації до 25 грудня звітного року.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в межах наявних фінансових ресурсів в районному бюджеті передбачити кошти для реалізації Програми.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Параницю Н.М.

 
 
 
 
 
 
Голова адміністрації                                                                                    Я.Яковчук