Також дивіться новини на facebook.com

Шановні одержувачі субсидій!

  Шановні одержувачі субсидій!

Урядовим рішенням передбачено монетизацію частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, та електропостачання для індивідуального опалення. Виплата буде проведена у грошовому еквіваленті, що не перевищує вартості (станом на 1 травня) зекономлених 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення.

Отримають заощаджену субсидію готівкою родини, які користувались субсидією в минулому опалювальному сезоні 2016-2017 рр. та спожили в опалювальний період газу та електроенергії менше встановлених соціальних нормативів, тобто змогли забезпечити економію газу й електроенергії, які використовуються для опалення. Одержувачі субсидій, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно буде з 1 липня до 1 вересня подати заяву до управління праці та соціального  захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.

Прийом заяв для жителів сільської місцевості здійснюється уповноваженими працівниками по селищних та сільських радах. По місту Сарни прийом заяв ведеться у кабінеті 1а управління праці та соціального захисту населення ,вул.Демократична,46.

 На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим. Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, має здійснюватися одержувачем субсидії самостійно.

Довідки за тел. 2-17-79, 2-13-70.
 
 

Начальник управління праці

та соціального захисту населення                                                    В.Дриганець