- Інструкція з діловодства
- Адміністративно-територіальний розподіл
- Районний бюджет
- Регуляторна діяльність
- Захист прав споживачів
- Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності ЦНАП
- Внутрішній аудит
- Доступ до публічної інформації
- Державна служба
- Громадська рада
- Положення про Громадську раду при Сарненській районній державній адміністрації
- Структура громадської ради
- Нормативні документи, що регламентують діяльність громадської ради
- Протоколи засідань громадської ради
- Рішення громадської ради
- Щорічний звіт про роботу громадської ради
- Новини та оголошення
- Про затвердження складу громадської ради при Сарненській райдержадміністрації
- Громадське обговорення
- Звернення громадян
- Конкурс
- Запобігання проявам корупції
- Реєстр виборців
- Державні закупівлі
- Служба у справах дітей
- Управління освіти, культури, охорони здоров’я та спорту
- Соціальний захист
- Архівний відділ
- Соціальне страхування
- Податкова політика
- Протидія домашньому насильству
- Вакансії
- Очищення влади
- Інвестиційний атлас надрокористувача
- Правові консультації
- Протидія торгівлі людьми
- Публічний звіт
- Реєстр наборів відкритих даних, що перебувають у Сарненській райдержадміністрації
- Статистика
- Гід з державних послуг
Щоб не захворіти на ботулізм, дотримуйтесь наступних правил
Добавлено Адміністратор Вт, 05/09/2017 - 17:22
Шановні краяни!
Домашнє консервування харчових продуктів та споживання консервів домашнього виготовлення, супроводжується ризиком захворювання на ботулізм. Смертність від цієї інфекції – надзвичайно висока.
Щоб не захворіти на ботулізм, дотримуйтесь наступних правил:
- Не купуйте на ринках консерви домашнього виготовлення.
- Не консервуйте гриби, м’ясо, рибу в домашніх умовах.
- Не готуйте в домашніх умовах копчені вироби з м’яса та риби, а також в’ялену.
- При консервування овочів та фруктів дотримуйтесь чистоти та правил стерилізації посуду та кришок.
- Додавайте в консерви необхідну кількість оцту, лимонної кислоти, солі, цукру (не робіть слабо кислі маринади).