Також дивіться новини на facebook.com

№ 392 від 13 вересня 2017 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно- енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2017 рік"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови  районної державної адміністрації
 
 

13 вересня 2017 року                                                                                  № 392

 
Про ліміти споживання теплової
і електричної енергії, природного
газу, води та інших видів паливно-
енергетичних ресурсів бюджетними
установами і закладами району
на 2017 рік
 

         На виконання статей 51, 77 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 21.08.2017 № 477 "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами області на 2017 рік" та з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії коштів:

1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2017 рік згідно з додатками 1-5.

2. Рекомендувати голові районної ради, міському, селищному сільським головам та зобов’язати керівників районних відділів, мережа установ і організацій яких фінансується за рахунок коштів місцевих бюджетів:

1) розпорядженнями, рішеннями та наказами встановити помісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у розрізі бюджетних установ і закладiв у межах лімітів, затверджених цим розпорядженням.

 До 20 вересня 2017 року подати сектору житлово-комунального господарства райдержадміністрації та енергопостачальним підприємствам копії власних розпоряджень, рішень та наказів.

2) забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та стовідсотковим їх фінансуванням.

Притягати до відповідальності керівників підпорядкованих підприємств, установ і закладiв за ухилення від повних і своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії, недотримання встановлених лімітів споживання, про що інформувати райдержадміністрацію за електронною адресою: sarn@icc.rv.ua щомісяця до 10 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 6.

3. Керівникам Сарненської дільниці ПрАТ “Рівнеобленерго”,                 ТОВ “Рівнегаз збут”, КП “Сарнитеплосервіс” Сарненської міської ради,     ТзОВ “Енергозбереження-Рівне”, ВП “Рівненсько-тернопільське територіальне управління” філія «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця», КП «Екосервіс» Сарненської міської ради забезпечити контроль за дотриманням встановлених лімітів і щомісяця до 10 числа наступного періоду інформувати райдержадміністрацію за формою згідно з додатком 6 у розрізі окремих споживачів.

4. Фінансовому управлінню райдержадміністрації інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ, закладiв, що фінансуються з місцевих бюджетів району, на поточний рік та стану їх розрахунків за спожиті енергоносії (у розрізі головних розпорядників бюджетних коштів) подавати сектору житлово-комунального господарства райдержадміністрації щомiсяця до 10 числа наступного перiоду.

5. Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ та закладiв – споживачів енергоносіїв.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації  Назарця І.П.

 
 
Голова адміністрації                                                                           Я.Яковчук