Також дивіться новини на facebook.com

№ 429 від 05 жовтня 2017 року "Про затвердження Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ- інфекції/СНІДу на період до 2020 року в Сарненському районі та плану заходів щодо її реалізації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
голови районної державної адміністрації
 

05 жовтня 2017 року                                                                                       № 429

 

Про затвердження Стратегії забезпечення

сталої відповіді на епідемії туберкульозу,

в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-

інфекції/СНІДу на період до 2020 року

в Сарненському районі та плану заходів

щодо її реалізації
 

         На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від           22.03.2017  №248-р  «Про схвалення Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та затвердження плану заходів щодо її реалізації» та розпорядження голови  обласної державної адміністрації від 31.08.2017  №489  «Про затвердження Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року в Рівненській області та плану заходів щодо її реалізації»:

 

         1. Схвалити Стратегію забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року в Сарненському районі (додається);

2. Затвердити план заходів щодо реалізації Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року в Сарненському районі (згідно додатку);

 3. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в межах наявних фінансових ресурсів в районному бюджеті передбачати кошти на виконання заходів.

4. Відділу охорони здоров’я Сарненської районної державної адміністрації   про хід виконання заходів інформувати:

- районну державну адміністрацію - щокварталу до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом;

- управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації – щокварталу до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Параницю Н.М.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                           Я. Яковчук