Також дивіться новини на facebook.com

2018.02 - Управлінням Держпраці у Рівненській області розпочато цикл інформаційно-консультативних вебінарів для представників органів влади

Управлінням Держпраці у Рівненській області розпочато цикл інформаційно-консультативних вебінарів для представників органів влади, ОТГ, громадських організацій та всіх, хто хоче знати свої трудові права і грамотно їх реалізовувати.
Проект створено у партнерстві з Комунальним закладом «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівненської обласної ради.
Мета проекту:
- підвищення рівня правової проінформованості громадян у питаннях, що стосуються праці: трудового законодавства, охорони праці, гігієни, інших сфер трудової діяльності, взаємовідносин учасників ринку праці;
- оперативне роз’яснення законодавчих змін та механізмів реалізації нормативно-правових документів.
На 14.02.2018 року заплановано проведення вебінару «Правове регулювання на ринку праці та функції Управління Держпраці у нагляді за дотриманням вимог трудового законодавства, профільна допомога у процесі децентралізації та становлення ОТГ».
Вебінар відбудеться 14 лютого о 10:00 на базі навчально-тренінгового центру Рівненської обласної наукової бібліотеки.
Посилання на вебінар буде надіслане додатково.
Управління Держпраці у Рівненській області запрошує посадових осіб до участі у вебінарі та поширенні інформації про захід серед зацікавлених осіб.