Також дивіться новини на facebook.com

№ 261 від 26 червня 2018 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно- енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2018 рік"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

26 червня 2018 року                                                                                      261

 

і електричної енергії, природного

газу, води та інших видів паливно-

енергетичних ресурсів бюджетними

установами і закладами району

на 2018 рік
 
        

На виконання статей 51, 77 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 06.06.2018 № 366 "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами області на 2018 рік", керуючись статтями 118, 119 Конституції України, відповідно до змісту статей 2, 6, 16, 28, 36 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії коштів:

1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2018 рік згідно з додатками 1-5.

2. Рекомендувати голові Сарненської районної ради, міському, селищному, сільським головам та зобов’язати керівників районних відділів, мережа установ і організацій яких фінансується за рахунок коштів місцевих бюджетів:

2.1. Внутрішніми нормативно-правовими актами встановити помісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у розрізі бюджетних установ і закладiв у межах лімітів, затверджених цим розпорядженням, завірені копії яких в установленому порядку подати до             10 липня 2018 року відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації та енергопостачальним підприємствам.

2.2. Забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та стовідсотковим їх фінансуванням.

2.3. Притягати у встановленому порядку визначеному законодавчими актами України до відповідальності керівників підпорядкованих підприємств, установ і закладiв за ухилення від повних і своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії, недотримання встановлених лімітів споживання, про що інформувати райдержадміністрацію за електронною адресою: sarn@icc.rv.ua щомісяця до 10 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 6.

3. Керівникам Сарненської дільниці ПрАТ “Рівнеобленерго”,                 ТОВ “Рівнегаз Збут”, КП “Сарнитеплосервіс” Сарненської міської ради,     ТзОВ “Енергозбереження-Рівне”, ВП “Рівненсько-тернопільське територіальне управління” філія «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця», КП «Екосервіс» Сарненської міської ради забезпечити контроль за дотриманням встановлених лімітів і щомісяця до 10 числа наступного періоду інформувати райдержадміністрацію на електронну адресу: jkgsarnу@ukr.net за формою згідно з додатком 6 у розрізі окремих споживачів.

4. Фінансовому управлінню райдержадміністрації інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ, закладiв, що фінансуються з місцевих бюджетів району, на поточний рік та стану їх розрахунків за спожиті енергоносії (у розрізі головних розпорядників бюджетних коштів) подавати відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації щомiсяця до 10 числа наступного перiоду.

5. Звернути увагу керівників бюджетних установ та закладiв району – споживачів енергоносіїв про персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації  Назарця І.П.

 
 

Виконуючий обов’язки голови адміністрації                                         І. Назарець