Також дивіться новини на facebook.com

2018.07 - ТОВ «Санаторій «Токарі» включено до переліку суб’єктів надання послуг з психологічної реабілітації

  Відповідно до Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності, затвердженого постановою КМУ № 1057, управлінням праці та соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації проводиться робота щодо визначення суб’єктів надання послуг з психологічної операції.  З цією метою створена робоча група з відбору суб’єктів надання послуг з психологічної операції, яка розглядає подані санаторними та оздоровчими закладами документи на відповідність їх вимогам до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації. Наказом №49 від 22.06.2018 року №  ТОВ «Санаторій «Токарі» включено до переліку суб’єктів надання послуг з психологічної реабілітації.

    ТОВ «Санаторій «Токарі» знаходиться за адресою Сумська обл.,      м. Лебедин, с. Токарі, вул. Санаторна, 96. Санаторієм розроблені програми психологічної реабілітації, якими передбачено надання відповідних послуг згідно з індивідуальними потребами, а також методичних та інших матеріалів у сфері надання послуг із психологічної реабілітації. Відповідно до поданих документів приміщення відповідають санітарним нормам та вимогам правил пожежної безпеки. Наявні окремі кімнати для індивідуальної та групової роботи, за потреби залучаються інші спеціалісти. Графік заїзду – з 4.06.2018 щотижня, тривалість заїзду – 18 днів.

      Для проходження психологічної реабілітації необхідно надати до каб. №7 управління праці та соціального захисту населення (вул.Демократична,46) відповідну заяву. Телефон для довідок: 2-13-19.