Також дивіться новини на facebook.com

До відома осіб з інвалідністю, щодо забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації за направленнями 2012-2017 років.

  Відповідно до п.23,53 Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 року №321 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року №231) (далі-Порядок) забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі-ТЗР) здійснюється відповідно з укладеними договорами.

          На сьогодні підставою для забезпечення ТЗР згідно з Порядком є направлення видані та сформовані в Централізованому банку даних з проблем інвалідності починаючи з 15.12.2017 року. Особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю необхідно звернутись до управління праці та соціального захисту населення за отриманням нових направлень відповідно до нових вимог Порядку.

          За довідками звертатись в управління праці та соціального захисту населення за адресою: м.Сарни, вул..Демократична,46, каб.№7,або за тел.

2-13-19.