Також дивіться новини на facebook.com

№ 576 від 07 грудня 2018 року "Про Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в Сарненському районі"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

07 грудня 2018 року

                                                        № 576     

 

Про Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в Сарненському районі

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 21 березня 2015 року № 424/1/1-15 ДСК та розпорядження голови Рівненської облдержадміністрації від 06 листопада 2018 року № 775 « Про Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в Рівненській області»

          1. Схвалити Програму дообладнання захисних споруд цивільного захисту в  Сарненському районі на 2019-2024 роки (далі-Програма) згідно з додатком.

 

          2. Сектору цивільного захисту населення райдержадміністрації подати Програму на затвердження Сарненській районній раді в установленому порядку.

 

3.  Фінансовому управлінню районної державної адміністрації в районному бюджеті на 2019 та наступні роки  передбачати  необхідні кошти для реалізації заходів Програми в межах наявних фінансових ресурсів.  

 

4.   Рекомендувати  виконавчим комітетам міської, селищних та сільських рад розробити і затвердити в установленому порядку відповідні Програми та організувати їх виконання.

 

         5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної  державної адміністрації Назарця І.П.

 
 
Голова адміністрації                                                                         Я.ЯКОВЧУК