Також дивіться новини на facebook.com

№ 606 від 21 грудня 2018 року "Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Сарненському районі"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 21 грудня 2018 року                                                                                № 606
 

Про затвердження переліку об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів  щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Сарненському районі»

 
Відповідно до статей 13, 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 06 лютого 2012 року № 106 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 01 грудня 2017 року №1040 «Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2018 року №934-р  «Деякі питання розподілу у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» (далі субвенції):

         1. Затвердити перелік об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Сарненському районі, згідно з додатком.

         2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації затвердити обсяг субвенції при внесенні змін до районного бюджету на 2018 рік.

         3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації  Назарця І.П..

Голова адміністрації                                                                              Я. ЯКОВЧУК