Також дивіться новини на facebook.com

№ 21 від 23 січня 2019 року "Про районну програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2019-2023 роки"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 
    
23 січня 2019 року                                                                                 № 21
                                                                                    
Про районну програму соціальної

підтримки учасників антитерористичної

операції/операції об’єднаних сил

на 2019-2023 роки

 

Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 13, пункту 1 статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» з метою соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, осіб з інвалідністю внаслідок війни та ветеранів війни – добровольців із числа жителів Сарненського району, які брали участь в антитерористичній операції захищаючи незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України та перебували чи перебувають у складі добровольчих формувань, що були створенні або самоорганізовувалися з цією метою, але в подальшому не увійшли до складу Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших створених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів:

 

1. Схвалити районну програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2019-2023 роки (далі - Програма), згідно з додатком.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження в установленому порядку.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті передбачати кошти в межах реальних фінансових ресурсів для фінансування заходів визначених Програмою.     

 

4. Виконавцям забезпечити виконання заходів Програми, про що інформувати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації щомісяця до 01 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Н.Параницю.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                        Я.ЯКОВЧУК