Також дивіться новини на facebook.com

№ 64 від 18 лютого 2019 року "Про затвердження Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

  

 18 лютого 2019 року                                                                                      № 64

 

Про затвердження Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації

 

 Відповідно до Закону України від 09 листопада 2017 року № 2190 –VІІІ «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби», постанов Кабінету Міністрів України від      26 вересня 2012 року № 887 «Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації» та від 20 травня 2013 року № 348 «Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ з питань фінансів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної у мм. Києві та Севастополі державної адміністрації», керуючись статтею 6, пунктом 41 частини першої статті 39, частиною першою статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»: 

 

1. Затвердити Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації (далі – Положення), у новій редакції, що додається.

2. Фінансовому управлінню Сарненської районної державної адміністрації забезпечити державну реєстрацію змін до установчих документів.

3.   З моменту державної реєстрації Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації, затвердженого цим розпорядженням, визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної адміністрації від 11 лютого 2014 року № 44 «Про затвердження Положення про фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
 
 

Голова адміністрації                                                                         Я.ЯКОВЧУК