Також дивіться новини на facebook.com

№ 129 від 10 квітня 2019 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2019 рік"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

10 квітня 2019 року                                                                                         № 129

 
 
Про ліміти споживання теплової і електричної
енергії, природного газу, води та інших видів
паливно-енергетичних ресурсів бюджетними
установами і закладами району на 2019 рік
 
        
 

На виконання статей 51, 77 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 09.04.2019 № 301 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами області на 2019 рік», керуючись статтями 118, 119 Конституції України, відповідно до змісту статей 2, 6, 16, 28, 36 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії коштів:

1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами району на 2019 рік згідно з додатками 1-5.

2. Рекомендувати голові Сарненської районної ради, міському, селищному, сільським головам та зобов’язати керівників районних відділів, мережа установ і організацій яких фінансується за рахунок коштів місцевих бюджетів:

2.1. Внутрішніми нормативно-правовими актами встановити помісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у розрізі бюджетних установ і закладiв у межах лімітів, затверджених цим розпорядженням, завірені копії яких в установленому порядку подати до             10 травня 2019 року відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації та енергопостачальним підприємствам.

2.2. Забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв та води визначеним лімітам та стовідсотковим їх фінансуванням.

2.3. Про дотримання встановлених лімітів споживання інформувати фінансове управління райдержадміністрації щомісяця до 03 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 6.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ, закладiв, що фінансуються з місцевих бюджетів району, на поточний рік та стану їх розрахунків за спожиті енергоносії (у розрізі головних розпорядників бюджетних коштів) подавати відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації щомiсяця до 10 числа наступного перiоду на електронну адресу: jkgsarnу@ukr.net за формою згідно з додатком 6 з наступним письмовим підтвердженням.

4. Відділу житлово-комунального господарства та екології райдержадміністрації інформацію про стан виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 09 квітня 2019 року № 301 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами і закладами області на 2019 рік» подавати департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації щомісяця до 15 числа наступного періоду.

5. Звернути увагу керівників бюджетних установ та закладiв району – споживачів енергоносіїв про персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації  Назарця І.П.

 
 
 

Голова адміністрації                                                                     Я. ЯКОВЧУК