Також дивіться новини на facebook.com

№ 239 від 26 липня 2019 року "Про створення районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 
26 липня 2019 року                                                                                     № 239
 
 
Про створення районної комісії з питань
формування пропозицій стосовно
забезпечення житлом дітей - сиріт,
дітей, позбавлених батьківського піклування,
осіб з їх числа
 
 
 

      Відповідно до статті 25 Закону України “Про охорону дитинства”,               статті 11 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, статті 23 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2018 №877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 №616) “Про затвердження Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно - ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа ”, з метою сприяння вирішення питань щодо забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа:

1. Утворити районну комісію з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (далі - Комісія).

1.1. Затвердити склад районної комісії з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа згідно з додатком 1.

1.2. Затвердити Положення про районну комісію з питань формування пропозицій стосовно забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа згідно з додатком 2.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації згідно з розподілом функціональних обов’язків.

 
 
 
Виконуючий обов’язки

голови адміністрації                                                                        Іван НАЗАРЕЦЬ