Також дивіться новини на facebook.com

№ 405 від 17 грудня 2019 року "Про районну Програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян та відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку на 2020 рік"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

17 грудня 2019 року                                                                              № 405

 

Про районну Програму здійснення

компенсаційних виплат за пільговий проїзд

окремих категорій громадян та відшкодування

пільг з оплати послуг зв’язку на 2020 рік
 

Відповідно до Бюджетного кодексу України, статей 6, 13, 20, 23, 31, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 29 січня 2003 року № 117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» (зі змінами), з метою здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, які перевозяться автомобільним транспортом загального користування, залізничним транспортом приміського сполучення, відшкодування громадянам віднесеним до постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС 1, 2 категорії вартості проїзду міжміським транспортом, відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку:

1. Схвалити районну Програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян та відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку на 2020 рік (далі - Програма), згідно з додатком 1.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження в установленому порядку.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в районному бюджеті на 2020 рік передбачити кошти в межах реальних фінансових ресурсів для фінансування заходів для виконання програми, згідно з додатком 2.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                  Іван НАЗАРЕЦЬ