Також дивіться новини на facebook.com

№ 36 від 13 лютого 2020 року "Про районну програму організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2020 рік"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

13 лютого 2020 року                                                                                    № 36

 

Про районну програму організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2020 рік

 
 
 

На підставі Основ законодавства України про охорону здоров’я, постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998 №1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», керуючись статтями  22, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою безперервного медикаментозного забезпечення осіб, хворих за певними захворюваннями окремих груп населення:

 

1. Схвалити районну програму організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2020 рік (далі – Програма), що додається.

2.  Виконавцям районної програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2020 рік:

2.1. Подати Програму на затвердження районній раді в установленому порядку.

2.2. Видатки на реалізацію Програми здійснювати у межах асигнувань, передбачених в районному бюджеті, забезпечити належне і своєчасне виконання заходів Програми.

2.3 Забезпечити подання інформації про хід виконання Програми районній державній адміністрації до 15 січня 2021 року.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації в межах наявних фінансових ресурсів в районному бюджеті передбачити кошти для реалізації Програми.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Мариніну Л.В.

 
 
 
 
  

Голова адміністрації                                                              Олександр КОХАН