Також дивіться новини на facebook.com

№ 71 від 12 березня 2020 року "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Головному управлінню Національної поліції в Рівненській області"

 

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

 
 

  

 12   березня 2020 року                                                                                    №71

 
 
Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки Головному управлінню
Національної поліції в Рівненській області
 
 

Відповідно до статей 6, 13, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 22, 55 Закону України «Про землеустрій», підпункту «а», пункту 4 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», розглянувши клопотання Головного управління Національної поліції в Рівненській області від 04.03.2020 вх. № 01/16-264/20 щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення Головному управлінню Національної поліції в Рівненській області для розміщення та постійної діяльності Національної поліції України, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції (код 15.10) за рахунок земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні Сарненського районного відділу УМВС України в Рівненській області для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування (код 03.01) в м. Сарни, вул. Технічна, 1 Сарненського району Рівненської області :

 

1. Надати Головному управлінню Національної поліції в Рівненській області дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (через зміну цільового призначення) площею 0,2990 га кадастровий номер 5625410100:01:030:0322, для розміщення та постійної діяльності Національної поліції, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції (код 15.10), розташованої за адресою: вул. Технічна, 1, м. Сарни, Рівненська область.

 

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови адміністрації згідно розподілу функціональних обов’язків.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                 Олександр КОХАН