Також дивіться новини на facebook.com

№ 84 від 19 березня 2020 року "Про режим роботи у період карантину"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
 

голови районної державної адміністрації

 
19 березня 2020 року                                                                              № 84
 
 
Про режим роботи у
період карантину
 
 
 
 

Керуючись частиною першою статті 3 Конституції України, статтею        6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Законами України «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215), на виконання розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від           18 березня 2020 року №175, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2:

1. Керівникам структурних підрозділів та апарату районної державної адміністрації, сприяти реалізації права працівників на отримання, за їх згодою, відпусток у порядку, визначеному законодавством, а також визначитись щодо наявності технічної та практичної можливості запровадження тимчасово, з       19 березня 2020 року по 03 квітня  2020 року, виконувати визначену трудовим договором працівниками дистанційно роботу на дому, визначитися зі списком таких працівників та видавати відповідні накази.

2. Упродовж робочого часу, визначеного відповідними регламентними документами, працівникам для яких запроваджено дистанційну роботу, в повному обсязі виконувати посадові обов’язки та бути на постійному мобільному зв’язку, відповідати на дзвінки керівництва, перевіряти електронну пошту та відповідати на листи, за необхідності в розумний термін  з’являтися на робоче місце.

3. Безпосереднім керівникам контролювати, як працівники дотримуються вимог пункту 2 цього розпорядження; якщо працівник без поважної причини порушить ці вимоги, подавати  доповідну записку керівнику державної служби для скасування рішення щодо запровадження дистанційної роботи щодо такого працівника.

4. Рекомендувати керівникам органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій запровадити аналогічні заходи.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 
 
 

Голова адміністрації                                                              Олександр КОХАН