Також дивіться новини на facebook.com

№ 144 від 21 травня 2020 року "Про затвердження субвенції з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на 2020 рiк"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 

21 травня 2020 року                                                                                 № 144

 

Про затвердження субвенції з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на 2020 рiк

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 250 «Деякі питання надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня  2020 року №285, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 19 травня 2020 року №297 «Про внесення змін до розподілу видатків за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я на 2020 рік», та  керуючись пунктом 3 рішення Сарненської районної ради від 21 грудня 2019 року №987 «Про районний бюджет Сарненського району на 2020 рік»:

1. Збільшити доходи загального фонду районного бюджету на 2020 рік за кодом 41055000 «Субвенція з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» на суму 719000 грн. згідно з додатком 1.

 

2. Збільшити видатки загального фонду районного бюджету на 2020 рік за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 719000 грн. згідно з додатком 2.

 

3.  Головному розпоряднику коштів районного бюджету – управлінню праці та соціального захисту населення Сарненської районної державної адміністрації :

3.1. забезпечити цільове використання коштів за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради , а саме – для виплати доплати медичним та іншим працівникам, що безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійсненні заходів з запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та лікуванні пацієнтів із випадками гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої             коронавірусом SARS-CoV-2;

3.2. вжити заходів для забезпечення своєчасної і в повному обсязі виплати заробітної плати працівникам комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської районної ради та нарахувань на неї і недопущення виникнення простроченої заборгованості із зазначених виплат.

        
         4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.
 
 
 
 

Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН