Також дивіться новини на facebook.com

№ 178 від 25 червня 2020 року "Про розроблення детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 188,6га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої "

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

     25  червня  2020 року                                                                                  № 178

 

Про розроблення детального плану території
земельної ділянки, орієнтовною площею 188,6га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка знаходиться на території Вирівської сільської ради Сарненського району (за межами
населеного пункту)

 

Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю  «Технобуд» від 11.06.2020 №90  щодо надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 188,6 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка знаходиться на території Вирівської сільської ради Сарненського району (за межами населеного пункту), відповідно до статей 6, 13, 20, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 8, 10, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.12.2011 за №1468/20206, державних будівельних норм України ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території»:

 
 

1.Відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації звернутись до департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації для отримання державних і регіональних інтересів передбачених абзацом другим частини другої статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та пунктом 5 Положення про департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови Рівненської облдержадміністрації від 06 грудня 2019 року №926.

2. Розробити детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 188,60 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка знаходиться на території Вирівської сільської ради Сарненського району (за межами населеного пункту) ( надалі – детальний план території) з урахуванням державних та регіональних інтересів.

3. Взяти до уваги, що фінансування робіт з розроблення детального плану території на об’єкт здійснюватиметься за рахунок коштів Товариства з обмеженою відповідальністю «Технобуд» за згодою (надалі – Інвестор).

4. Визначити за погодженням з Інвестором організацію-розробника детального плану території (надалі – Розробник). 

5. Укласти тристоронню угоду на розроблення детального плану території, вказаного у пункті 2 цього розпорядження, між Сарненською районною державною адміністрацією, Інвестором та Розробником.

6. Відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля Сарненської районної державної адміністрації організувати:

   - оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті райдержадміністрації;

-   розроблення детального плану території;

- проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті детального плану території у відповідності до чинного законодавства України;

- розгляд детального плану території на засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля Сарненської районної державної адміністрації.  

7. Розробнику детального плану території після розроблення, узгодження та громадського обговорення надати його Сарненській районній державній адміністрації для розгляду та затвердження у встановленому законодавством порядку.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
Голова адміністрації                                                                     Олександр КОХАН