Також дивіться новини на facebook.com

№ 249 від 09 вересня 2020 року "Про організацію та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань восени 2020 року"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 
  09 вересня 2020 року                                                                                       №  249
   
                             

Про організацію та проведення

в районі призову громадян

України на строкову військову службу

до Збройних Сил України та інших

військових формувань восени 2020 року         

                      

          Відповідно до статей 6, 13, 27 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статей 15, 16, 43 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України від 16 січня 2020 року
№ 13/2020 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році”, Указу Президента України від
23 березня 2020 року № 103/2020  “Про внесення змін до Указу Президента України від 16 січня 2020 року № 13/2020”, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352
(зі змінами), Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 28 лютого 2020 року № 122 “Про організацію проведення в області призовів громадян України на строкову військову службу у 2020 році”:

 1. Провести з 01 жовтня по 31 грудня 2020 року призов і відправлення на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

       2. Затвердити персональний склад районної призовної комісії, згідно   додатку 1.

        3. Затвердити графік засідань районної призовної комісії, згідно додатку 2.

       
 
2

       4. Затвердити склад лікарів - спеціалістів районної медичної комісії, згідно додатку 3.

        5. Затвердити графік засідань районної медичної комісії, згідно додатку 4.

        6. Військовому комісару Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Охману М.Ю. спільно з сільськими, селищними головами, організувати і провести призов і відправку на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань, громадян України чоловічої статі, які підлягають призову восени 2020 року.

        7. Відділам освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації організувати у трудових колективах підприємств, організацій, установ, де працюють і навчаються призовники, в селищних, сільських радах, місті Сарни урочисті проводи їх на військову службу.

        8. Сільським, селищним головам, керівникам підприємств, установ та організацій району здійснити оповіщення зазначених у розпорядженні Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призовників за місцем їх проживання (роботи) під їх особистий підпис. У разі відсутності призовників за місцем їх проживання довести вимогу про виклик до відома власників будинків, у яких вони проживають. Забезпечити контроль за прибуттям призовників за викликом Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

                  9. З метою підвищення ефективності роботи районної призовної комісії, військовому комісару Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Охману М.Ю. та головному лікарю комунального некомерційного підприємства “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради Іванюку В.П. організувати проведення медичного освідчення призовників, які підлягають призову на строкову військову службу восени 2020 року лікарями - спеціалістами.

                  10. Для забезпечення організованої відправки призовників з Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на обласний збірний пункт, організації та проведення розшуку призовників, які ухиляються від призову укласти відповідний договір про надання автотранспортних послуг.             

       11. Головному лікарю комунального некомерційного підприємства “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради

Іванюку В.П.:

       11.1. забезпечити районну призовну комісію лікарями-спеціалістами для медичного освідчення призовників;

       11.2. забезпечити районну призовну дільницю необхідним медичним інструментарієм, майном, яке необхідно для медичного огляду громадян, згідно наказу Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року № 402 “Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 листопада

2008 року за №1109/15800;

       11.3. виділити в комунальному некомерційному підприємстві “Сарненська центральна районна лікарня” Сарненської районної ради необхідну кількість ліжко-місць для стаціонарного обстеження хворих призовників, забезпечити

3

повне і якісне медичне обстеження призовників у встановлені терміни;

         11.4. забезпечити проведення призовникам обов’язкового флюорографічного обстеження органів грудної клітини, електрокардіограми, аналізів крові, сечі, серологічного аналізу крові на антитіла до вірусу імунодефіциту (ВІЛ), гепатиту “В”,”С”, групи крові, резус-належність та інших необхідних обстежень;

         11.5. забезпечити своєчасну та в повному складі явку лікарів - спеціалістів медичної комісії на районну призовну дільницю, згідно графіку засідань районної медичної комісії;

        11.6. забезпечити обов’язкове проведення контрольного медичного огляду у районній призовній дільниці Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призовників лікарем - членом призовної комісії, в дні відправки їх на обласний збірний пункт згідно графіку відправок, затвердженого Сарненським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, з метою виключення випадків повернення призовників з обласного збірного пункту за станом здоров’я.

        11.7. На період осіннього призову громадян на строкову військову службу, направити секретаря районної призовної комісії Зайцеву І.В. в розпорядження військового комісара Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а у разі її відсутності забезпечити виділення резервного секретаря із складу середнього медичного персоналу.

       12. Головному лікарю комунального некомерційного підприємства “Сарненська районна стоматологічна поліклініка” Сарненської районної ради Проскуріній Л.О. забезпечити роботу стоматологічного кабінету згідно графіку засідань районної медичної комісії.

       13. Головному лікарю комунального підприємства “Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка” Рівненської обласної ради Пахнюк М.І. забезпечити резервний склад лікарем - психіатром (за згодою).

       14. Начальнику Сарненського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Гольонку Г.В.:

       14.1. забезпечити дотримання громадського порядку на території Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в дні засідання районної призовної комісії та в дні відправки призовників на обласний збірний пункт;

        14.2. за зверненням селищних, сільських голів та Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснити розшук, затримання і доставку до Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

        15. Військовому комісару Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Охману М.Ю. організувати оповіщення призовників про їх виклик до призовної дільниці та забезпечити здійснення контролю за їх прибуттям.

        16. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 12 березня 2020 року № 75 “Про організацію та

 
4

проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань навесні 2020 року”.                              

       17. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Мариніну Л.В.

 
 
 
Голова адміністрації                                                        Олександр КОХАН
 
 
 
 
 

                                                                   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                                                                

                                               
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                     Додаток 1

                                                                            до розпорядження голови

                                                                            райдержадміністарції                          

                                                                            09 вересня 2020 року № 249                     

Склад

районної призовної комісії

 
    Мариніна Людмила Василівна

   перший заступник голови райдержадміністрації,

голова комісії
Члени комісії

    Бікус Григорій Федорович

   методист відділу освіти райдержадміністрації

    Зайцева Інна Володимирівна

 молодша медична сестра   КНП “Сарненська

   ЦРЛ” Сарненської районної ради, секретар

комісії
    Дячок Настасія Володимирівна

   психолог Сарненського районного центру

   соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді

    Роєнко Віталій Володимирович

   заступник головного лікаря з лікувальної

   роботи КНП “Сарненська ЦРЛ” Сарненської ррайонної ради

    Чабан Василь Васильович

   заступник начальника Сарненського відділу

   поліції ГУ НП в Рівненській області

    Охман Микола Юрійович
   військовий комісар Сарненського
   районного територіального центру
   комплектування та соціальної підтримки
Резервний склад районної призовної комісії
    Пупко Тамара Василівна
   керівник апарату райдержадміністрації
Члени комісії:
    Міхновець Андрій Анатолійович
 
   начальник відділення призову Сарненського
   РТЦК та СП

    Дударик Юлія Геннадіївна

   психолог Сарненського ліцею №2

   Сарненської районної ради

    Куришко Олена Павлівна

   головний спеціаліст відділу освіти

   райдержадміністрації

    Матвійчук Тетяна Макарівна

   завідувач амбулаторії загальної практики

   сімейної медицини дільниці № 1

    Олач Тетяна Миколаївна

   начальник сектору кадрового забезпечення

  Сарненського відділу поліції ГУ НП в

   Рівненській області

   Шмигельська Євгенія Микитівна

 медична сестра дитячої поліклініки

   КНП “Сарненська ЦРЛ”, секретар комісії

 

В.о керівника апарату адміністрації                                   Руслан МАРКОВЕЦЬ

 

                                                                                     

                                                                                     Додаток 2

                                                                            до розпорядження голови

                                                                            райдержадміністарції                          

                                                                            09 вересня 2020 року № 249                     

 
Графік
засідань районної призовної комісії
   № п/п

   Дата засідання

   Час роботи комісії

Примітка

1.      

06.10.2020
10.00-13.00
 

2.      

08.10.2020
10.00-13.00
 

3.      

13.10.2020
10.00-13.00
 

4.      

15.10.2020
10.00-13.00
 

5.      

20.10.2020
10.00-13.00
 

6.      

22.10.2020
10.00-13.00
 

7.      

27.10.2020
10.00-13.00
 

8.      

29.10.2020
10.00-13.00
 

9.      

03.11.2020
10.00-13.00
 
10.     
05.11.2020
10.00-13.00
 
11.     
10.11.2020
10.00-13.00
 
12.     
12.11.2020
10.00-13.00
 
13.     
17.11.2020
10.00-13.00
 
14.     
19.11.2020
10.00-13.00
 
15.     
24.11.2020
10.00-13.00
 
16.     
26.11.2020
10.00-13.00
 
17.     
01.12.2020
10.00-13.00
 
18.     
03.12.2020
10.00-13.00
 
19.     
08.12.2020
10.00-13.00
 
20.     
10.12.2020
10.00-13.00
 
21.     
15.12.2020
10.00-13.00
 
22.     
17.12.2020
10.00-13.00
 
23.     
22.12.2020
10.00-13.00
 
24.     
24.12.2020
10.00-13.00
 
 

Примітка: У разі необхідності, засідання комісії може проводитись у інші дні (години) не передбачені цим графіком.

 
 

В.о керівника апарату адміністрації                                   Руслан МАРКОВЕЦЬ

               
      
 
 

                                  

                                     Додаток 3

                                                                            до розпорядження голови

                                                                            райдержадміністарції                          
                                                                            09 вересня 2020 року № 249                      
                                                              
 
СКЛАД
лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

    Якимчук Оксана Анатоліївна

- психіатр;
    Абрамчук Юрій Ростиславович
- травматолог;

    Дубинчук Інна Ростиславівна

- невропатолог;

    Іванюк Руслана Іванівна

- отоларинголог;

    Духніч Наталія Борисівна

- дерматолог;

    Толкач Оксана Володимирівна

- стоматолог;

    Пограничний Олександр Дмитрович

- хірург;

    Прокопчук Ганна Василівна

- офтальмолог;

    Супрунець Тамара Василівна

- терапевт.
                   

Резервний склад лікарів-спеціалістів районної медичної комісії

 

   Бортнік Наталія Василівна

   Соколовська Олена В’ячеславівна

- офтальмолог;
   Климець Віталій Васильович,
   Бредун Владислав Олександрович
- травматолог;
   Лиса Світлана Клементіївна
- стоматолог;
   Петрюк Петро Тодорович(Лікар з ОПЛ)
- психіатр;

   Ковальчук Людмила Миколаївна

- дерматолог;

   Іванчук Наталія Іванівна,

   Ярута Ірина Ярославівна

- отоларинголог;

   Опалько Анатолій Володимирович,

   Корчик Богдан Володимирович

- хірург;

   Сацик Світлана Гаврилівна,

 Протасов Юрій Валентинович

   Мосійчук Світлана Володимирівна

- невропатолог;

   Соколовський В’ячеслав Михайлович,

   Матвійчук Тетяна Макарівна

- терапевт.
 
 
 В.о керівника апарату адміністрації                                   Руслан МАРКОВЕЦЬ
 

                                                 

 
 
 
                                                                            Додаток 4

                                                                            до розпорядження голови

                                                                            райдержадміністарції                          

                                                                            09 вересня 2020 року № 249                     

                                                                           

 
Графік

засідань районної медичної комісії

 
      №
     з/п
        Дата
   засідання
     Години
   засідання
    Призовники яких сільських, селищних,
    міської рад викликаються на районну
призовну комісію
    Кількі
      сть
1.      
    01.09.2020
   9.00-16.00
    м.Сарни, Клесівська ОТГ (с. Карасин)
50
2.      
    03.09.2020
   9.00-16.00
    м.Сарни, Кричильська ОТГ (с. Велике Вербче)
50
3.      
    08.09.2020
  9.00-16.00
    м.Сарни,Немовицька ОТГ (с. Тинне)
50
4.      
    10.09.2020
   9.00-16.00

    м.Сарни, Люхчанська с/р, Стрільська с/р

50
5.      
    15.09.2020
   9.00-16.00

 м.Сарни, Тутовицька с/р, Любиковицька с/р

50
6.      
    17.09.2020
   9.00-16.00
    м.Сарни, Кричильська ОТГ (с. Корост)
50
7.      
    22.09.2020
   9.00-16.00
    м.Сарни, Степанська ОТГ (с. Кузьмівка)
50
8.      
    24.09.2020
   9.00-16.00

    м.Сарни, Констянтинівська с/р, Кричильська ОТГ

50
9.      
    29.09.2020
   9.00-16.00
    м.Сарни, Немовицька ОТГ (с. Зносичі)
50

10.                             

    01.10.2020
   9.00-16.00
    м.Сарни, Клесівська ОТГ (с. Карпилівка)
50

11.                             

    06.10.2020
   9.00-16.00

    м.Сарни, Вирівська ОТГ (с. Селище, с. Чудель)

50

12.                             

    08.10.2020
   9.00-16.00

    м.Сарни, Вирівська ОТГ (с. К.Случанське)

50

13.                             

    13.10.2020
   9.00-16.00

    м.Сарни, Клесівська ОТГ, Немовицька ОТГ

50

14.                             

    15.10.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

15.                             

    20.10.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

16.                             

    22.10.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

17.                             

    29.10.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

18.                             

    03.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

19.                             

    05.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

20.                             

    10.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

21.                             

    12.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

22.                             

    17.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

23.                             

    19.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

24.                             

    24.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

25.                             

    26.11.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

26.                             

    01.12.2020
   9.00-16.00
резервний день
50

27.                             

    03.12.2020
9.00-16.00
     резервний день
 

28.                             

    08.12.2020
9.00-16.00
     резервний день
 

29.                             

    10.12.2020
9.00-16.00
     резервний день
 

30.                             

    15.12.2020
9.00-16.00
     резервний день
 

31.                             

    17.12.2020
9.00-16.00
      резервний день
 

32.                             

    22.12.2020
9.00-16.00
      резервний день
 

33.                             

    24.12.2020
9.00-16.00
      резервний день
 
 

В.о керівника апарату адміністрації                                   Руслан МАРКОВЕЦЬ