Також дивіться новини на facebook.com

№ 270 від 22 вересня 2020 року "Про запровадження карантинного режиму по американському білому метелику"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
22 вересня  2020 року                                                                                         № 270
 
 
Про запровадження карантинного
режиму   по   американському
білому метелику
 
 

Відповідно до статей 33, 34 Закону України «Про карантин рослин», пункту 9 статті 25 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», подання головного державного фітосанітарного інспектора в Рівненській області від 21.09.2020 № 03-02-28/677, у зв’язку з виявленням на території Сарненського району регульованого шкідливого організму – американського білого метелика (Hyphantria cunea Drury) та з метою його локалізації та ліквідації:

1.  Запровадити карантинний режим по американському білому метелику на території Немовицької сільської ради Сарненського району на загальній площі 58 га: с. Зносичі (15 га), с. Немовичі (17 га), с. Тинне (26 га). 

2. Затвердити межі карантинних зон, в яких запроваджується карантинний режим згідно з додатком 1.

3. Час дії карантинного режиму запровадити з моменту набрання чинності цього розпорядження до остаточного знищення вогнищ американського білого метелика.

4. Затвердити План заходів з локалізації та ліквідації вогнищ регульованого шкідливого організму – американського білого метелика на території Немовицької сільської ради згідно з додатком 2.

5. Розпорядження набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в офіційному друкованому виданні та на офіційній інтернет -сторінці центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері карантину рослин .

6. Виконавцям заходів про хід їх виконання інформувати Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області щороку до 05 жовтня впродовж дії карантинного режиму.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Мариніну Л.В.

 
 
 
 
Голова  адміністрації                                                                Олександр КОХАН